7 Kommentarer til Esmarelda and friends

 1. Billede nummer to er sååå dejligt <3 og så lov lige, at du så absolut ikke lukker kommentarfeltet her på bloggen.
  Og så dør jeg stadig over de sko dér ;)

  xxCaroline

 2. Catherine

  Ej nogle fine billeder!

  x

 3. Sangen er heller ikke lige mig, men hun synger rigtig godt og er så smuk :)

 4. Hold kæft, hvor er du bare fin, Gina! Så sød på 4. Billede ;D

 5. Fucking lækre sko!

 6. Anna

  WOW! Hold da helt op! ELSKER det her outfit!!! Og skoene?!!??!?! <3333 Kan næsten slet ikke komme mig over det! hihihi Hvis jeg var så fin og petite som du, så ville jeg straks også avancere mit look med så mange mønstrede, smukke lag som du gør det her! WOW (igen), Gina altså!!!

 7. Louise

  Sødeste, smukkeste du.

  Jeg har fulgt din blog i knap et år – og undrer mig over, hvordan i alverden du får dit hår til at gro så fantastisk hurtigt? Har du nogle tricks til én, hvis hår forbliver den samme længde – uanset hvad, der gøres?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>