20 Kommentarer til Ej men forhelvede altså – her er Amalies nye single.

 1. Louise

  WUHU MGP-musik! <3 Haha.

 2. oh my !

 3. Pernille

  Fyr den af, den er ringe!
  Den er meget dårligere end den første, troede faktisk ikke at det kunne lade sig gøre

 4. Nej nej nej, pinligt!

 5. Jeg er så meget nede med Amalie. Hun har en drøm, og hun prøver i det mindste at realisere den modsat mange andre, der ikke rigtigt tør, fordi de er bange for at fejle. Om musikken er god eller ej, vil jeg ikke kommentere – det er jo relativt – og jeg gider altså ikke svine hende til, men hun er ikke bange for at fejle. Tydeligvis. Det er da positivt.
  Er der nogen andre, der har tænkt sig at sige noget positivt om hende? Eller har alle bare tænkt sig at sige en masse ting, der befinder sig langt under bæltestedet (som Line, f.eks.)?

 6. K

  HAHA AUTOTUNE OG MGP LOVE

 7. Helena

  Hvor har jeg meget respekt for dig Mads!
  Selvom jeg ikke synes hendes sange er gode, så kunne jeg aldrig drømme om at gøre grin med hende, og da slet ikke offentligt..

 8. CH

  Det er da mærkeligt at sige, at man aldrig kunne finde på at gøre grin med hende. Alle har da gjort grin med kendisser. Skulle hun være anderledes, bare fordi hun er dansk? Eller på vores (i hvert fald min) alder? At blive latterliggjort er en af konsekvenserne af at være kendt, og jeg har meget svært ved at forestille mig en kendt person, der aldrig er blevet gjort grin med. Tag en slapper :-)

 9. Mette

  ej, please, den tøs beder da nærmest selv om det.

 10. Julie

  Jeg læste det så meget som “sæt mændene på mig”!

 11. J

  Gina du er bare misundelig. Du er jo selv tydeligvis desperat efter at blive anerkendt. Altså jeg mener, du stillede op i en skønhedskonkurrence for fanden.. dig.. ej.. måtte bare lige sige det.

 12. Louise

  Er I ikke længere veninder?

 13. ginajaqueline

  Fin kommentar, men du har jo ikke ret. Jeg er ikke misundelig, jeg er chokeret og forfærdet. Ja. Jeg fik tilbudet, og jeg meldte selv fra fordi det ikke var mig. Hvad er der galt i det? Jeg rakker ikke ned på amalies kamp eller amalie, jeg synes bare musikken er noget støj. Og retarderer. Suuuper!

 14. Elena

  Der er godt nok meget autotune på

 15. Hva´faen.. Det er jo godt underholdning. Længe leve ytringsfriheden. Hun kan virkelig få mig til at smile og det synes jeg ligemeget hvad giver rigtigt mange point.

 16. Casper

  Mads har helt ret.
  Amalie burde få et klap på skulderen for at turde forfølge sine drømme og vigtigst af alt: ikke gå på kompromis med dem eller lade slå sig ud af folks nedværdige kommentarer som dette er et eksempel på.
  Hendes musik, tv-optrædner, sexliv og kærester interesserer mig heller ikke på nogen måde, og jeg kender hende ikke privat. Hun gør det, hun har lyst til, og skal hun ikke bare have lov til det? Så længe hun passer på sig selv – Hvad er det værste, der kan ske?

 17. ginajaqueline

  Louise: Nej, Amalie må ikke se mig for sin mor.

  Elena: Ja..

  Mona – Meget enig.

  Casper – er meget vild med når der er fyre der giver sig til kende herinde, jeg ved nemlig at en pæn del læser med.. Så probs!
  Nej er jo slet ikke uenig i hvad du siger, ikke ét ondt ord om Amalies drøm – og jeg skal sguda være den første til at sige at jeg da ville elske et trv-program om mig selv.
  Men jeg er uenig i den måde Amalie gør det på, og det bekymrer mig direkte at se hvordan hun kommer længere og længere ud på dybt vand. Og dette her nummer er bare over min grænse for hvad jeg synes er acceptabelt! Hun passer ikke på sig selv, hun er “oh yeah zå fuld lige nu hihi” men sådan er der jo så meget. Jeg håber hun opnår det hun gerne vil, men lige nu tvivler jeg på det. Hvem ønsker dog at være “rig og berømt” udelukkende pga. sin retarderede opførsel, fremtræden, umådeligt dårlige smag og ordforråd eller mangel på samme?
  Jeg synes det er virkelig tragisk, og jeg mener samtidig at Amalie er og bliver udnyttet på et meget groft plan, der kan sammenlignes sammenlignes med Sidnet Lee’s skæbne.

  Når det er sagt er hun pisse hamrende karismatisk, hun stråler, hun er en stjerne! Men hun skal finde noget hun er god til, istedet for at leve højt på ingenting. Absolut ingenting. Dét hér er vitterligt kejserens nye klæder, ironisk nok hedder hun bla. Kejser.

 18. Johanne

  Amilie er pisse sej – jeg beundrer hendes mod – drop det der jantelovs pis. Hvis I ikke kan li’ hende, så lad være med at se hendes tv show og lyt til hendes musik. så er den ikke længere. Hun har da givet lille danmark noget at snakke om, ik ;)

 19. Pingback: Mens i venter på mit “vigtige” indlæg kan i lige få det her – Amalie er ikke så tilfreds med min kritik.. « GINAJAQUELINE

 20. haha, det er jo helt vildt dårligt!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>