19 Kommentarer til Et indlæg der muligvis ender med at blive for privat.

 1. Fint indlæg.

 2. C

  Nu forstår jeg ikke helt dit indlæg.
  Men når det er sagt synes jeg at du skal holde fast i at være den specielle og unikke person som du er. Lytte til dig selv. Hvis man lytter til sig selv, kan man aldrig gå helt galt i byen.

  Jeg kan godt forstå alt det her ekspornering bliver for meget for dig, især når der er så mange mennesker derude som har så ondt i røven!!!

  Selvom der er ting og episoder der ikke kan glemmes og som går lidt på, må du prøve at ryste dem af dig og blive stærkere af det. Folk skal ikke styre dit liv – det skal DU!

  Alle dem som er onde, dumme og grove mod en har det bare skide dårligt selv – og det er en vigtig ting at huske på.

  Bare vær dig selv, det sådan de fleste godt kan lide dig, for dig ærlighed og åbenhed.

  Jeg synes du har en fed blog og kan godt lide den fordi den er personlig og anderledes. Det er ikke “just another fashion blog” :)

  Håber du kan hjælpe lidt.

 3. Lise

  Lad nu være med at gå i destruktiv-mode bare fordi der er nogle mennesker der siger dumme ting. Ved godt – alt for godt – hvordan kommentare og andre mennesker kan påvirke en så man begynder at tvivler på sig selv – men hold fast i dig selv! (og ingen grund til at tømme køleskab+fryser vel)

  :)

 4. Sia

  Jeg kan godt følge dig i din tankegang og måde at handle på. Jeg går selv igennem samme fase – og det er det mest skræmmende jeg nogensinde har oplevet. Det handler om at kende sig selv. At skabe sig selv. At finde ro. Det er enormt svært og pisse ubehageligt, men en nødvendighed som for nogle er sværere end andre. Men det vigtigste forhold man har i livet, er forholdet med sig selv. Man skal kunne stå op hvor morgen, kigge sig selv i øjnene og være stolt af dte man står for, mener og tror på. Individualitet.
  Jeg ønsker dig held og lykke med din dannelse af dig selv. Det er ikke spor nemt – jeg ved alt om det. Men en dag vågner du op og er lykkeligere end nogensinde.

 5. Isis

  Hej Gina, selvom jeg normalt har et ret ambivalent forhold til din blog, så vil jeg bare sige at jeg respekterer dig for den oprigtighed som du udtrykker her. Livet har op- og nedture. Ret banalt, I know, men jeg tror at de fleste kan genkende lidt fra sine egne personlige kriser i det du skriver. Du er ikke alene ;)

 6. Jj

  Hvad var det de gjorde?/:

 7. Jeg kender selv følelsen af at gå rundt og føle sig lidt trådt på, og alligevel tænke “ej, fuck det – det er også ligemeget”. Men på et eller andet tidspunkt bliver man nødt til at sige det til vedkommende fordi det hober sig op inden i, og man får det så meget bedre! Om det så måske ikke egentlig VAR noget der betød noget for den man har følt sig krænket over for, så har man haft en følelse og nogle tanker omkring det, og det gør det KUN værre at holde det inde. Hvis man stille og roligt forklarer vedkommende hvordan man har følt omkring det, helt ærligt, så kan der næsten umuligt komme noget dårligt ud af det og så ved personen til en anden gang, hvilke ting man kan blive stødt af..

 8. Michelle

  Jeg tror ikke, Gina udelukkende tænker sådan pga. folk, der siger grimme ting..
  Det kan jo også bare være selv-realisering og dét at finde ud af, at det ikke er så rart at glemme sig selv, når man hele tiden eksponeres og skal ‘lade som om man er én af de specielle’, forstå mig ret… Det er som om, der er en del, der poser for at høre til et sted, og Gina er så meget mere end dét, og man kan bare godt trænge til at være kun sig selv nogle gange..
  Og ja, dette blev også lidt forvirrende.. Men anyways.
  Godt indlæg, Gina.

 9. x

  Alle mennesker er spejle

 10. L

  Din blog skiller sig virkelig ud, Gina. Jeg ved ikke, om jeg elsker eller hader det, men jeg læser det jo for fanden.
  –Smuk pige på billedet i øvrigt!

 11. Fantastisk skrevet og hvor er du dog god til at få følelserne ned på “papir” selvom det jo er en skærm ;) .. Som flere har skrevet, tror jeg de fleste af os har været igennem sådanne faser, på grund af det ene eller det andet, nogle i sværere grad end andre. Men du skal bare op på hesten igen, starte på en frisk om man vil. Håber du bliver ved med at blogge :) Er nærmest afhængig af dit skriveri !!! Og jeg ved uden at være en af dem der kender dig særlig privat, at du er elsket og bedåret af mange mennesker, husk på det :)

 12. k

  Vi har alle disse faser, ja! vi når alle sammen til det punkte(r) i livet, hvor vi bliver nød til at stoppe op og se tilbage på, “hvad er det egentligt jeg laver? hvad vil jeg”. Tror du har godt af at og gøre hovedrent, både i lejligheden og i din krop. Vi er mange der beundre dig Gina, det skal du huske på. Vi har alle godt af en øjnåbner engang imellem.
  Selvtilild kommer og går, men den dag du først smider din personlighed væk, kan man godt vinke farvel til sin selvtilild, for altid.

 13. ginajaqueline

  I er de bedste læsere i verden, og jeg sætter meget pris på samtlige af jeres kommentarer!

  Michelle, det har du ret i!

  KH!

 14. Jeg har fuld respekt og forståelse for at man engang imellem har lidt brug for at “finde sig selv”. Alles selvtillíd kan gå op og ned engang imellem. Men Gina super fed blog du har, jeg fortsætter som fast læser….

 15. louise

  Hvor er folk dog søde! Rigtig fint indlæg Gina. det virker som om du er forstået :)

 16. Maria

  Det er sgu da klart, at du får sådan en følelse. Du er en af de mennesker der burde lande lidt. Slap af med tøj, slap af med fashion, druk, stoffer og pis og lort. Det er ikke vigtigt at være social hele tiden og det er kun svage mennesker, der har behov for at udtrykke, hvor specielle de er. Du føler ikke, at du passer ind? Velkommen til virkeligheden. Det er der ingen mennesker der gør. Og folk der læser din blog er enten folk der er helt chokeret over, hvor ligegyldigt det er og piger der ville ønske, at de levede dit liv. Men så fantastisk er det jo ikke. Det ved vi allesammen godt. Også selvom du ikke poster et langt indlæg om, hvor svært det er at være dig. Du finder aldrig dig selv igennem denne måde at fremstille din verden på. Du må leve i din blog og hele tiden tænke “ej, hvor bliver det perfekt til min blog” når du tager et billede eller er sammen med nogle mennesker. Pitch lortet til kanal 4.

 17. ginajaqueline

  fedt analyseret ellers!!

 18. ginajaqueline

  Hvor er du fordømmende og pisse åndssvag. :-)

 19. Frederikke

  Hvis du synes at Gina er så komplet hjernedød og dum, så lad være med at læse hendes blog. Det er meget meget enkelt. Jeg har selv et meget blandet forhold til hendes blog, men er for første gang i lang tid inde og kigge, og jeg kan godt tænke lidt de samme tanker som dig, men det giver dig da ikke ret til at svine hende til på den måde. Du kender hende lige så lidt som jeg, og om hun havde en IQ på 35, skal hun fanme da stadig have lov til at have en blog, uden at fordømmende mennesker som du, mobber hende, for tro mig det er det du gør.
  Så som jeg startede med at sige, lad være med at læse hednes blog hvis ikke du kan lide indholdet af den, men bare har brug for at komme ud med en ond bitterhed, fordi du muligvis ikke har et social-liv.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>